Thursday, January 10, 2008

Születésnapomra

Mivel a blogot a 25. születésnapomra hoztam létre ezért ezt muszály beraknom ide:

1. A Dunában úszik egy nagy harcsa, a jó Isten a szülinapost sokáig megtartsa :-)
2. A névnapodra Néked, Kívánok sok Szépet, Boldog S Vidám legyen Számodra Az élet!
3. A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten Éltessen Sokáig!
4. A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik Boldog Születésnapot!
5. Amikor megszülettél, körülötted mindenki mosolygott, csak Te sírtál; igyekezz úgy élni, hogy életed utolsó napján körülötted mindenki sírjon, s csak Te mosolyogjál! Boldog Születésnapot!
6. Boldog szülinapot, remélem még nem unod, hogy már a 16. napon hallod ugyanazt a kívánságot :D
7. Eljött már a szülinapod bizonyára érzed, apró-pici ajándékom elhoztam hát néked. Nem voltál te kegyes hozzám hiába is hittem, mit kívánhatnék jót neked b*sszon meg az ISTEN!
8. Heppi börzdéj tú júú, az apád egy borjúúú, az anyád egy marhaaa, te meg menj a francbaaa!
9. Hihetetlen, hogy egymilliárd spermaközül Te voltál a leggyorsabb!
10. Íme eljött végre, drága születésed napja, hogy az Isten a Faszát beléd ne rakja. Fejed legyen olyan mint a temlom torony gombja, hóhérodnak legyen rá igen sok gondja. Ezt kívánja neked a te legjobb barátod, nyald ki a seggét mikor szarni látod!
11. Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadra, és még vagy 50évig ne keljen viagra! Boldog Születésnapot!
12. Kicsi Szívem! Nagyin örülök, hogy megismerhettelek, mert néhány napja te lettél a legfontosabb személy az életemben. Csak azt sajnálom, hogy nem lehetek ott, amikor a gyönyörű 30.szülinapod ünnepeled. Tisztaszívből remélem, hogy a szíved mélyén érzed és tudod hogy veled vagyok és egyre jobban szeretlek:))
13. Leendő szülinapos, mit is mondjak neked?! Talán annyit hogy nézd meg az e-mail-edet!!!!!!! :D
14. Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon, mint ahogy Téged is. De számomra ez csakis a Te születésnapot, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!
15. Megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz 30 éves is csak egy évig maradsz!
16. Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem Hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben boldogszületésnapot kíván! PUSZKA!
17. Mikor a kiskertemben jártam, Kedves .... mit hallottam? Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte. Igen Kedves ünnep van ma, a ... Születése napja! Soká éljél azt kívánom, a szívemből muzsikálom. Isten éltessen!
18. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy Rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint, így adja át üzenetemet: Boldog szülinapot Neked!
19. Mivel ma a te születésnapod vagyon minden szar a szádhoz ragadjon ,áldjon meg az Isten üssön meg a guta ,saját szemétdombodon basszon meg egy ku...
20. Reggel mikor felébredtem azt csiripelték a madarak, hogy egy kedves aranyos srácnak ma van a szülinapja! Ez csak te lehetsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Picurka
21. Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, a távozásról is más fog dönteni, de a közte lévő idő a te kezedben van, használd ki okosan!!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!
22. Születésed napja vagyon, tarka kutya fosson nyakon. Ha hibát találsz a versembe, dugd az orrod a seggembe!
23. Születésnapod alkalmából köszöntelek Téged, sok örömet és boldogságot kívánok most néked!
24. Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok, naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok (KK)
25. Szülinapodra kívánom neked: Szerencse kísérje végig életed. Szerencse mellé még egyebet, Sok-sok vidám, örömteli percet, Sorsod útja legyen mindig egyenes, Te pedig légy boldog és egészséges!
26. Vén vagy, mint matuzsálem, de fitt vagy mint Norbi, hát isten éltessen, mert nem most fogsz meghalni!
27. Azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük...
28. Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon, minta ahogy Téged is. Deszámomra ez csakis a Te születésnapot, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!
29. Boldog szülinapot! Mit iszunk???
30. 50 év nem a világ ugyanennyi vár még rád.
31. Ha akarod ő éltet, ha akarodén, az a lényeg, hogy sokáig élj!
32. Születésnapodra Néked, Kívánok sok Szépet, Boldog S Vidám legyen Számodra Az élet!
33. Isten éltessen sokáig míg a Duna ki nem szárad bokáig!
34. Én éltesselek sokáig! By Rocky
35. Isten éltessen sokáig amíg a dákód nem ér bokáig!
36. Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon, minta ahogy Téged is. De számomra ez csakis a Te születésnapot, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!
37. Azt mondják,a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább,akiknek a legtöbb van belőlük.
38. Születésed napján mit kívánjak neked, gyönyörűt, egyedülit, nagyon-nagyon szépet! Amit csak én kivánok neked és senki más, ami egyedi, akárcsak veled a nagyvilág! Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekem, hogy legyél itt mindig egészen mellettem. Ez a kivánság is önző, látod! Ezért egyszerűen csak ISTEN ÉLTESSEN!
39. Leendő szülinapos, mit mondjak neked. Talán azt: az öregedés együtt jár a látás és halláskárosodással?
40. Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévő idő a Te kezedben van. Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
41. Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon,minta ahogy Téged is.De számomra ez csakis a Te születésnapot,mert Te vagy a legjobb barátom.Gondolok Rád!
42. Születésed napján mit kívánjak neked, gyönyörűt, egyedülit, nagyon-nagyon szépet! Amit csak én kivánok neked és senki más, ami egyedi, akárcsak veled a nagyvilág! Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekem, hogy legyél itt mindig egészen mellettem. Ez a kivánság is önző, látod kedvesem? Ezért egyszerűen csak ISTEN ÉLTESSEN!
43. Íme eljött végre, drága születésed napja, hogy az Isten a Fa**át beléd ne rakja. Fejed legyen olyan mint a temlomtorony gombja, hóhérodnak legyen rá igen sok gondja. Ezt kívánja neked a te legjobb barátod, nyald ki a se**ét mikor szarni látod!
44. Mivel ma a te születésnapod vagyon minden szar a szádhoz ragadjon ,áldjon meg az Isten üssön meg a guta ,saját szemétdombodon basszon meg egy ku...
45. Hát akkor téged is éltessen az én istenem:-)))
46. Heppííííííííí börzdéééééééééj túúúúúúú júúúúúúúúúúúú!
47. Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig, búbánatot sose lássál, s akit szeretsz azzal háljál! BB
48. Járd életed bolbogan vidáman ne legyen hiányod borban és pinában. Kezedbe legyen mindig a söröd csinos lányok szopják a pöcsöd. Boldog Születésnapot! Yos
49. Íme eljött végre, drága születésed napja, hogy az Isten a Fa**át beléd ne rakja. Fejed legyen olyan mint a temlomtorony gombja, hóhérodnak legyen rá igen sok gondja. Ezt kívánja neked a te legjobb barátod, nyald ki a se**ét mikor szarni látod!
50. Vén vagy, mint matuzsálem, de fitt vagy mint Norbi, hát isten éltessen, mert nem most fogsz meghalni
51. Születésed napján mit kívánjak neked, gyönyörűt, egyedülit, nagyon-nagyon szépet! Amit csak én kivánok neked és senki más, ami egyedi, akárcsak veled a nagyvilág! Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekem, hogy legyél itt mindig egészen mellettem. Ez a kivánság is önző, látod kedvesem? Ezért egyszerűen csak ISTEN ÉLTESSEN!
52. A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik Boldog Születésnapot!
53. A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen.
54. Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévő idő a Te kezedben van. Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

No comments: